Ivm met de wetgeving in Belgie , mogen wij uitsluitend Shake and Vapes, Aroma's en Base zonder nicotine aanbieden

Voor 23:30 besteld is morgen in huis!

gratis verzonden boven: €20,-NL | €30-BE | €50-EU

niet tevreden geld terug garantie

E-sigaret | Mr-Joy is er voor elk soort e-sigaret roker

Mr-Joy is een expert op het gebied van elektronische sigaretten. Er zijn vele verschillende e-sigaretten merken en soorten e-sigaretten op de markt waaronder: eenvoudige e-sigaretten, geavanceerde e-sigaretten, Mouth to Long e-sigaretten , Direct Long e-sigaretten, Op mr-joy.nl worden alleen de nieuwste en kwalitatief de beste e-sigaretten aangeboden. Elk merk is nog eens flink onder de loep genomen, zodat de beste hardware en onderdelen per merk verkrijgbaar zijn op Mr-Joy.nl. U hoeft nu niet meer eindeloos te zoeken om de juiste e-sigaret te vinden want dat heeft Mr-Joy al voor u gedaan. 
 

KLIK HIER
Voor e-sigaretten die gebruik maken van   +1.0Ω [Mouth to Long],  - 1.0Ω [Direct Long] of beide manieren van dampen.
KLIK HIER
Voor alle PG/VG verhoudingen van de e-liquids.

 
WIJ VERSTUREN IN EEN NEUTRALE VERPAKKING
 

 

Bestelling   Levering
Maandag   Dinsdag
Dinsdag   Woensdag
Woensdag   Donderdag
Donderdag   Vrijdag
Vrijdag   Zaterdag
Weekend   Maandag

 

 

Mr-Joy is altijd opzoek naar de beste e-sigaret

EENVOUDIG E-SIGARETTEN
Bent u een beginnende damper dan zit u hier goed, deze e-sigaretten zijn simpel in gebruik. En zeer geschikt om de overstap van de traditionele sigaret naar e-roken te maken. Het e-roken is als beginner vrij eenvoudig, zorg er voor dat de batterij is opgeladen, de clearomizer moet gevuld worden met een e-liquide en u kunt dampen, het enige waar u aan moet denken is dat de coil (brander) af en toe moet worden vervangen.

 
GEAVANCEERDE E-SIGARETTEN
Deze e-sigaretten beschikken over OLED displays , vermogen instellingen en duurzame coils die tegen hoge temperaturen kunnen zodat er mega dampwolken kunnen worden geproduceerd en de optimale smaak uit de e-liquid kan worden gehaald:

 

Welke e-liquid past het beste bij mijn e-sigaret ?


Belangrijk bij de keuze van een e-sigaret is de coil, de coil bepaald de manier van dampen en zorgt ervoor dat de juiste e-liquid word gekozen. de coil van de e-sigaret bestaat uit een -1.0Ohm coil en een +1.0Ohm coil.  

Gelijk over de longen roken ( - 1.0 Ohm )

- 1.0Ω Dit teken bij de e-sigaret geeft aan dat deze schikt over -1.0 Ohm coils, deze coils zijn uitermate geschikt is voor e-liquids met een PG/VG verhouding vanaf de 50/50 PG/VG en alle verhoudingen met een VG hoger dan 50VG
Eigenschap: Veel damp, Waterpijp effect, ideaal voor stroperige e-liquids, dus een hoog VG gehalte

Eerst in de mond en daarna over de longen ( +1.0 Ohm)

+1.0Ω Dit teken bij de e-sigaret geeft aan dat deze schikt over +1.0 Ohm coils, deze coils zijn  uitermate geschikt voor e-liquids met een PG/VG verhouding van 50/50 PG/VG en alle verhoudingen met een VG lager dan 50VG
Eigenschap: Bootst een trek van de traditionele sigaret na, ideaal voor dunne e-liquids, dus een laag VG gehalte 

 

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee