Ivm met de wetgeving in Belgie , mogen wij uitsluitend Shake and Vapes, Aroma's en Base zonder nicotine aanbieden
Payments methode

Voor 23:30 besteld is morgen in huis!

gratis verzonden boven: €20,-NL | €30-BE | €50-EU

niet tevreden geld terug garantie

E-sigaret Belgie | Mr-Joy is er voor elk soort e-sigaret roker

Mr-Joy is een expert op het gebied van elektronische sigaretten. Er zijn vele verschillende e-sigaretten merken en soorten e-sigaretten op de markt. E-sigaretten en toebehoren in Belgie mogen online niet worden aangeboden. Wel mogen er nicotine vrije E-liquids, Aroma's en Shake & Vape worden verkocht online. Mr-joy.be Biedt u daarom het grootste aanbod online e-liquids aan. We zullen elke week er voor zorgen dat we de Nieuwste en Best uit de test Gekozen e-liquids en shake & vapes uploaden .  
WIJ VERSTUREN IN EEN NEUTRALE VERPAKKING
 

 

Bestelling   Levering
Maandag   Dinsdag
Dinsdag   Woensdag
Woensdag   Donderdag
Donderdag   Vrijdag
Vrijdag   Zaterdag
Weekend   Maandag

 

Mr-Joy is altijd opzoek naar de beste e-Liquid in Belgie

 

E-liquids belgie 

Wij bieden u een groot scala aan 0mg nicotine E-liquids aan. Koop deze e-liquids voordelig online. Onze e-liquids bestaan uit verschillende Pg/ Vg verhoudingen en tal van smaken. 

 
Aroma's Belgie 

Bent u opzoek naar een Aroma om zelf u e-liquid te maken in combinatie met een Base Vloeistof en Mengflesje dan bent u bij mr-joy op het juiste adres. ontdek een groot aanbod in 10 en 30ml flesjes in veel soorten smaken. 

 

Shake & Vape Belgie 

Shake & Vapes zijn er in verschillende inhoud verhoudingen. zo kunt u kiezen uit een 50ml, 100ml, 200ml etc inhoud. Een Shake & Vape is een nicotine vrije e-liquid in een voordelige grote verpakking. in de verpakking is ruimte voor het toevoegen van een Nicotine Booster. 

 

Welke e-liquid past het beste bij mijn e-sigaret ?


Belangrijk bij de keuze van een e-sigaret is de coil, de coil bepaald de manier van dampen en zorgt ervoor dat de juiste e-liquid word gekozen. de coil van de e-sigaret bestaat uit een -1.0Ohm coil en een +1.0Ohm coil.  

Gelijk over de longen roken ( - 1.0 Ohm )

- 1.0Ω Dit teken bij de e-sigaret geeft aan dat deze schikt over -1.0 Ohm coils, deze coils zijn uitermate geschikt is voor e-liquids met een PG/VG verhouding vanaf de 50/50 PG/VG en alle verhoudingen met een VG hoger dan 50VG
Eigenschap: Veel damp, Waterpijp effect, ideaal voor stroperige e-liquids, dus een hoog VG gehalte

Eerst in de mond en daarna over de longen ( +1.0 Ohm)

+1.0Ω Dit teken bij de e-sigaret geeft aan dat deze schikt over +1.0 Ohm coils, deze coils zijn  uitermate geschikt voor e-liquids met een PG/VG verhouding van 50/50 PG/VG en alle verhoudingen met een VG lager dan 50VG
Eigenschap: Bootst een trek van de traditionele sigaret na, ideaal voor dunne e-liquids, dus een laag VG gehalte 

 

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee